Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost aspru ”judecați” de către un celebru influencer. O seară presărată cu degustări, arome fel de fel și păreri împărțite, așa s-a rezumat experiența într-un local din centrul Capitalei, unde sunt servite preparatele celor doi foști jurați de la Chefi la Cuțite.
Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au intrat în vizorul celor mai critici internauți. Radu Apostu, un celebru influencer, a fost cel care i-a luat la bani mărunți pe cei doi chefi. Internautul a vizitat un local din zona de nord a Capitalei și a avut parte de o surpriză. Preparatele foștilor jurați de la Chefi la Cuțite i-au întrecut orice așteptare.
De data aceasta, se pare că influencerul nu a avut ce să le reproșeze celor doi chefi. Preparatele servite în localul de fițe din București au trecut testul gustului, dar și al aspectului. Notele acordate de Radu Apostu au pornit de la 9.50 – vezi preparatele în GALERIA FOTO.
”Astăzi dăm note preparatelor făcute de chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Am venit la restauratul Medusa care se află peste drum de Promenada Mall și de cea mai înaltă clădire din România, Sky Tower. Motto-ul aici este: locul unde vara nu se termină niciodată, iar tematica este una mediteraneană. Nu este un loc unde să mergi doar să mănânci bine, ci este un loc unde poți să te distrezi alături de prietenii în serile cu invitați. Zilele trecute a cântat Pepe, iar acum două săptămâni a fost Dj-ul Adrian Eftimie, dar să trecem la mâncare. Eu mi-am comandat un biban de mare la grătar. Chelnerul l-a curățat foarte bine, nu am mai găsit niciun os. Alături mi-am luat o garnitură de legume la grătar. Peștele a fost foarte bun, dar legumele au fost îmbibate prea mult în ulei de măsline – pentru gustul meu, dar măcar era un ulei de măsline de calitate. Merită nota 9,50.
Mela și-a luat niște colțunași umpluți cu carne de rață în sos de dovleac copt, fistic și pere caramelizate. A fost o combinație inedită de gusturi. Eu am băut un vin alb, iar ea a încercat un cocktail. Apoi a venit partea mea preferată: desertul. Am avut un cheesecake cu ciocolată și o prăjitură cu lămâie, căpșuni și mentă. Ambele au fost de nota 10, dar mie mi-a plăcut mai mult prăjitura cu lămâie. Experiența la Medusa a fost foarte frumoasă și o să mai venim”, a spus internautul pe TikTok.
Așadar, preparatele gătite după rețeta lui Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu reușit să-l cucerească pe influencer, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă. Se poate spune că cei doi foști Chefi de la Cuțite au demonstrat că sunt cei mai buni atunci când vine vorba de arta culinară, iar experiența în bucătărie își spune cuvântul.